Kiitoksia kovasti Cesar kommentistasi. Oli todella hienoa huomata, että joku seuraa minun onnetonta tarinointiani :)
Tuosta työvoimapulasta tulikin mieleen erittäin hyvät kommentoinnit paikallisesta työvoimatoimistosta, kun kävin siellä viime talvena jossain työinfossa tai vastaavassa. Siellä kovasti hehkuttivat, että siellä työttömyys on kovin pientä ja suurin osa työttömistä saa ensimmäisen työttömyyskuukauden aikana töitä!
Kerta kaikkiaan jaksa uskoa niiden höpinöitä.. Taitavat tunkea kaikki työttömät niille vähäisille kursseille mitä sieltä löytyy, niin saavat tulokset työttömien osalta parempiin lukemiin.
Lopuksi sitten sanoivat, että "Ei huolta. Kyllä te töitä saatte viimeistään vuonna 2015, kun suuret ikäluokat jäävät eläkkeelle!".. 10 vuotta vielä jäljellä!! :D

Sentään jotain positiivistakin ollut tässä parin viimeisen viikon aikana. Isäni on myöskin ollut työttömänä ainakin sen pari vuotta ja viime viikolla sitten pääsi käymään haastattelussa, josta saikin sitten uuden työpaikan.
Mutta eipä siitä sen enempää ;P

On nyt tullut pari viikkoa oltua "lomailemassa" vanhempien luona, kun ei millään olisi jaksanut jäädä viideksi viikoksi yksin homehtumaan neljän seinän sisälle katsomaan kuinka serverin merkkivalot vilkkuvat.. Tänään tosin olisi melkoinen pakko lähteä käymään pohjoisessa, jotta saisi kaikki laskut maksettua :)

Oikein paljon jaksamista Cesarille ja meille muillekin työttömille, jotka ei todellakaan haluaisi olla työttömänä! ;)
Nyt kahville..